GTA VI slučajno potvrđen!?

Posted by Dominik travanj 22, 2019 in NEWS

Nije da smo ikada sumnjali da će financijski najuspješnija videoigra svih vremena s preko šest milijardi američkih dolara zarade dobiti nastavak, no on je izgleda sada napokon i potvrđen, makar nehotično.

Naime, jedan malazijski artist ovih se dana malo izlajao na jednom od svojih online profila i tako otkrio kako je radio na 3D modelima vozila za Rockstarov Grand Theft Auto VI.

Bibin Michael, trenutačni zaposlenik Codemastersa, također je sudjelovao u izradi Red Dead Redemptiona 2, kako otkrivaju creditsi same igre. Spomen GTA VI koji je ubacio u svoj ArtStation profil u međuvremenu do danas je uklonjen, no ne prije nego što ga je mreža svih mreža ovjekovječila, kao što pokazuje screenshot iznad.

GTA V ovog rujna proslavit će šestu obljetnicu svojeg izlaska, i to na petama globalnog uspjeha Red Dead Redemptiona 2 koji je čak uspio inspirirati i Dark Souls kreatora. Još uvijek nije jasno hoćemo li šesti nastavak serijala dočekati na ovoj generaciji konzola, no nema sumnje kako ćemo igrati do izlaska PlayStationa 5.