Lvl8. poharao SFeraKon 2019; podijelio, ali i odnio nagrade!

Posted by Dominik svibanj 12, 2019 in NEWS

Kako smo i obećali, Lvl8. sudjeluje na ovogodišnjem SFeraKonu na više načina, pa iako je glavni dio programa ovogodišnjeg izdanja kultnog sajma fantastike završio s jučerašnjim danom, danas imate zadnju priliku da nas ulovite na hodnicima zagrebačkog FER-a.

Na njima ćete vjerojatno naići na naše rezident cosplayerice – Lumos koja je prošle godine pobrala jednu od glavnih cosplay nagrada događanja i Nox koja je taj isti uspjeh ponovila baš sinoć!

Kao jedna od najboljih nazočnih cosplayerica, Nox je zaradila čast odlaska na 20. izdanje International Cosplay Champions Cupa na kojem će predstavljati ne samo Lvl8. nego i cijelu Hrvatsku! ICCC 2019 održat će se krajem godine u Slovačkoj.

Nakon primanja te prestižne nagrade, Lvl8. održao je i gaming kviz koji smo vam prethodno obećali. Kroz osam kategorije i 64 sveukupnih pitanja, nekih pola tuceta oformljenih timova natjecalo se za naše škrinjice s lootom. Kako je to sve zajedno izgledalo i koje su bile glavne nagrade možete pogledati u nastavku.

Kako smo na SFeraKon 2019 došli oboružani većom količinom nagrada, na kraju je i drugoplasirani tim otišao kući s utjehom u vidu par PS4 verzija PUBG-a te raznoraznim Lvl8. merchom.