Naš tim

Posted by Matej Matičević siječanj 10, 2019 in ABOUT

Lvl8. tim čine hrpa entuzijasta čije je polazište EAT. SLEEP. GAME. REPEAT
Tim čine Dope Boss, Vanilla Elle, Valera i Dominik – oni su tu da zajedno s vama dovedu gaming na 8. razinu!

 

Dope Boss – one of those gaming entuzijasta koji je oduvijek čekao Godota da mu pokuca na vrata i pruži priliku da uspije izgraditi gaming karijeru. Iako se to nije nikada dogodilo, Dope Boss je odlučio biti taj koji će vama to omogućiti For Real!

 

Vanilla Elle – n00b koji je u kratkom roku počeo pričati našim jezikom. Njezini počeci gaminga su Prince of Persia i Super Mario, a danas svakodnevno hala Call of Duty: Black Ops 4. Organizacijski mastermind koji je tu da sve vam omogući da se uvaljate u kauč i uživate u našim videima, da naučite i zabavite se!

 

Valera – gamerska duša koju nevjerojatno zabavlja svaki aspekt gaminga – od gledanja izrade samih levela do uništavanja čudovišta u shooterima. Prva igra koje se sjeća bio je prastari Lion King platformer, ali ljubav prema igrama otkrila je tek s Portalom. Najdraži su joj šareni, ali krvavi shooteri tipa Serious Sam ili Borderlands, ali za oko joj zapne svaka igra s dobrom pričom i zanimljivim likovima. Uz igranje igara, uživljava se i oblači u svoje najdraže likove kroz cosplay.

 

Dominik – odrastao na prvoj generaciji domaćih gaming medija koji su se kupovali na kioscima i dolazili u paketu s demo CD-ima. Ni sam ne zna objasniti kako, ali danas je na svoje veliko zadovoljstvo dio ekipe koja je preuzela tu štafetu, digitalizirala je i sada trči dalje, a sljedeća destinacija je – osmi kat. U slobodno vrijeme priča i zapisuje nebuloze u vezi gaminga te prigovara, tijekom radnog dana radi to isto.