Profesor Bassi objašnjava kako ne biti loš u Fortniteu

Posted by Dominik svibanj 8, 2019 in NEWS

Novi dan, novi izazovi, nova battle royale lekcija profesora Bassija na Lvl8. YouTube kanalu; znate kako to već ide. 💪😃

Naš Fortnite mag danas nam pokazuje ludu mapu koja se skriva iza custom koda 2889-5729-6480, a koju prvenstveno koristi za vježbanje ciljanja, iako je to puno raznovrsnija aktivnost nego što možda na prvu zvuči.

Naime, odmah na početku mape u mogućnosti ste uhvatiti bilo koji tip oružja u Fortniteu, iskombinirati svoj omiljeni loadout i krenuti u simuliranu akciju. Kao što to Bassi objašnjava iznad, prvi korak jest poraditi na paralelnoj obrani i napadu i to u endgame situacijama kada se skupa s vašim protivnikom uvijek igrate miša i miša.

Bassi savjetuje da se trening ruta na ovoj mapi prođe barem dva do tri puta svaki dan prije odigravanja javnih mečeva. Znate, kao zagrijavanje.

Ista mapa također donosi AR trening koji od vas traži neprekidne i potpune rotacije uz pažljivo ciljanje meta koje iskaču oko vas.

Nadalje, Bassi nam je danas otkrio i neke trikove po pitanju ostalih aspekata ove nevjerojatno korisne custom mape, kao i pokoju tajnu zanata, uključujući i način na koji vježba padanje kako bi na njega bio spremniji i od Neymara. Ostatak njegovih savjeta i dodatna pojašnjenja ovih ovdje možete pogledati u videu iznad, samo požurite prije nego engleska kruna ne objavi rat Epicu! 🙂