Što sve snimamo?

Posted by Matej Matičević siječanj 10, 2019 in ABOUT

Lvl8. tim stvara sadržaj kojim prati sve o gamingu, od analognih početaka industrije iz 1958. do današnjice i sutrašnjice koje obuhvaćaju VR, AR, igranje u oblaku i brojne druge sinteze tehnologije i zabave.

Svatko tko sebe opisuje kao gamera ili gamericu želi biti u toku s novostima iz omiljene im industrije, stoga su naši sami početci vezani uz Weekly Byte, format u kojem donosimo tjedni pregled vijesti s domaće i strane gaming scene, i to na podjednako duhovit i kritičan način. Tu su i raznorazni streamovi u kojima naši gaming majstori prolaze kroz najaktualnije videoigre današnjice, i to ne samo solo nego i s publikom, odnosno – vama!

Dope Boss, Dominik i Valera redovito vam pak donose brojne recenzije, vodiče i reakcije vezane za najnovije igre u sklopu stalno evoluirajućeg formata (trenutačnog) imena Game Review & Tips.

Ako vas pak zanima što je potrebno za uspjeh u gaming industriji, Lvl8. donosi odgovor i na to pitanje. Osim takvih tema, format Gaming Stories bavi se i dirljivim te nevjerojatnim pričama vezanim za naš i vaš omiljeni oblik zabave.

Koliko ste samo puta čuli vaše roditelje, bake, rodbinu, prijatelje i kućne ljubimce kako ništa ne razumiju kada pričate o gamingu? Upravo zbog toga pokrenuli smo format koji će baš njima objasniti o čemu mi zapravo pričamo, i to na primjeru gaming nooba – Vanille_Elle.

Također, na našem Facebook i Instagram profilu možete testirati svoje znanje kroz Guess The Character i Guess the Game Emoji, nasmijati se uz urnebesne memeove, throwback gaming naslove, highlightove svih naših videa kao i raspored koji najavljuje dnevne videe i streamove naše Lvl8. vojske.

Uživajte s nama u onome što volite. Očekuje vas još hrpa cool stvari, stoga stay tuned and GG!