Tko smo mi?

Posted by Matej Matičević ožujak 5, 2019 in ABOUT

Lvl8. je gaming platforma koja na jednom mjestu okuplja gamere i sve one koji se tako osjećaju. Možete nas gledati kao medij koji je odlučio pratiti sve što je vezano uz gaming, s posebnim naglaskom na regionalnu scenu jer već danas nas ima jako puno, a svakim danom i levelom postajemo sve brojniji.

Lvl8. od samih početaka odlučio je biti maksimalno kreativan i predstaviti se publici na sasvim drugačiji način – spektaklom! Di sada ste već sigurno čuli za Gaming in the sky, najekstremnije gaming natjecanje na ovim prostorima koje smo organizirali u travnju. Regionalne gaming influencere podigli smo 40 metara u zrak gdje smo od njih tražili da na visini prosječne osmokatnice zaigraju jednu od najpopularnijih videoigara današnjice – PUBG.

To je u osnovi ono što Lvl8. želi: da očekujete neočekivano dok mi gaming u Hrvatskoj i regiji dižemo na višu razinu!

Dakle, osim brutalnih natjecanja očekujte hrpu drugog zabavnog sadržaja, gameplayja, nagradnih igara, druženja te ostalih događanja i kreacija napravljenih od gamera za gamere. Ovdje ne zaboravljamo niti na vrlo relevantnu cosplay scenu!

Naš gaming sadržaj svakog dana i noći možete pratiti na Facebooku, Instagramu i YouTubeu, a uskoro krećemo i na Twitch te Twitter fronte. Do tada požurite na naš Discord kanal da čujemo kol’ko vas ima!