Upoznajte novog člana Lvl8. vojske – Fiću!

Posted by Matej Matičević lipanj 4, 2019 in NEWS

Novi tjedan, novi sadržaj, a bome i novi član Lvl8. vojske – gameri i gamerice, upoznajte Fiću!

Kao još jedna zvijezda u nastajanju s već povećim internet followingom, Fićo svoju Lvl8. karijeru započinje uz novi Best-Of gaming serijal, a baš kao i Gospodin Paklara koji se već dobrano udomaćio u ovom segmentu, bavit će se prvenstvenom onim temama koje su mu najbolje poznate – ali ne možemo vam sve odmah odati!

No, već danas možete vidjeti njegova očekivanja iskustva u žanru pucačina za tekuću godinu, a uskoro slijedi još hrpa takvog sadržaja; što zabavnog, što edukativnog – ponekad i oboje.

Što se ostatka tjedna tiče, nastavljamo istom uzlaznom putanjom, dakle očekujte i klipove i live streamove koji u glavnim ulogama imaju Bassija, Gospodina Paklaru, Valeru, moju malenkost (u solo formatu – napokon), novu nagradnu igru te još ponešto… i sve to samo do petka, a za vikend spremamo još gomilu drugih noviteta!

E da, i Fićo je upravo krenuo sa svojim prvim Lvl8. streamom kako bi se predstavio onim članovima naše zajednice koji ga već ne znaju; igra koju je odabrao je Rocket League, a tema večeri glasi: “ja inače dost’ dobro igram.”